Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Űzd el a Rosszkedved

Űzd el a Rosszkedved

Az őszi idő kegyetlenül betört a hétköznapjainkba. A reggeli ébredések egyre nehezebbek és a nappalok is egyre szürkébbé válnak. A nap sugarainak melegségét egyre ritkábban érezhetjük bőrünkön, viszont a hajnali hideg a csontjainkig hatol. Saját példából kiindulva megerősíthetem, hogy sokkal energikusabb és pörgősebb vagyok abban az időszakában az évnek amikor az idő is melegszik. Persze nem harminc fok fölé. Azt már én is csak a klímás szobában, vagy a tenger habjai közt vagyok hajlandó elviselni. Mindennek van határa, bár annak ellenére, hogy téli gyerek vagyok nyáron élek igazán és a rideg, esős, szeles napokon csak fokozódik ez a levert, szomorkás és depresszív hangulat.

A Cuszó-Lak csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy vidámabbá tegye hétköznapjaitokat és minden helyzetben próbálunk megoldást találni az élet nehéz napjaira. Most sincs ez másként. A depresszióra és a rossz hangulat elűzésére is van ötletünk. Ásványékszereink a tökéletes megoldást nyújthatják az mindennapok nehéz időszakaira, hiszen köztudottan számos jótékony hatással rendelkeznek mind a testre, mind a lélekre. Neked csak annyi a dolgot, hogy kiválaszd a megfelelőt. A mostani blogunkban kifejezetten azokkal a kristályokkal fogunk foglalkozni, amelyek nagy szerepet játszanak az energizálásban, a feltöltődésben, a depresszió elkerülésében – annak leküzdésében és abban, hogy jobb hangulatban induljon bármelyik szürke hétköznap.

Merüljünk el együtt ezekben a csodálatos színekben pompázó kövekben és ha valamelyik megtetszett nézz szét bátran kollekciónk darabjai között. Amennyiben nem találod a számodra tökéleteset vagy esetleg már nincs készleten – ne keseredj el. Csapatunk mindent megtesz, hogy megvalósítsa kívánságodat. És elképzelésedet. Semmi sem lehetetlen hiszen ezért álmodtuk meg a Cuszó-Lak weboldalt. Valóra szeretnénk váltani minden kívánságot.

A nagy hetes – azaz hét stresszmentesítő, energizáló ásvány a depressziós hétköznapok ellen. 

Citrin

A 12 mesterkristály egyike ez a sárgán csillogó kristály, amelyet már a 16. században is ismertek és használtak energizálásra és a depresszió elűzésére. Amikor a napot takarják a felhők a csuklódon viselt sárgán csillogó kövek emlékeztetnek az öröm és a boldogság érzetére. A Citrin magát a Nap erejét hordozza magában. Auratisztító és védelmező hatása van, és az egész szervezetre pozitívan hat. Segíti az önkifejezést, nagy szerepet játszik az öngyógyító folyamatok serkentésében. Gazdagágra vágysz? Akkor a legjobb befektetés ez a mesterkristály számodra, hiszen a régi hitek szerint vonzza a pénzt és a bőséget.

Ötlet: Tégy egy citrint a ház gazdagságsarkába – amely a bejárati ajtótól nézve a térben a legtávolabbi sarok bal oldalon. Állj az ajtóba és egyszerűen beazonosíthatod. E mellett a citrin minden nap viselhető, fontos, hogy érintkezzen bőrfelülettel így kifejtve legjobb hatását.

Füstkvarc

Nem túl népszerű hiszen színeiben szintén a szürkeséget és a melankóliát idézi meg, de ettől függetlenül egy igen hatásos energizáló kő. A szürkétől a barna árnyalatig lelhető fel a természetben. Háborús időkben a katonák is maguknál hordták védelmező hatása miatt. Megvéd a szerencsétlenségektől és a negatív gondolatoktól. Fontos, hogy a füstkvarcot sűrűn kell tisztítani, hogy megszabadítsuk az összegyűjtött negatív töltetektől.

Ötlet: Alvászavar ellen is kiválóan használható. A karkötődet helyezd éjszakára a párnád alá, így leföldeli a negatív energiákat és pozitív energiákkal tölti fel a teret.

Rózsakvarc

A nők egyik kedvenc ásvány köve, valószínűleg ebben csodálatos színe is szerepet játszik. A 12 mesterkristály egyike, akárcsak a citrin. Már az ősidők óta használják a szívfájdalmak megszűntetésére, és a szerelem bevonzására. Nyugtató hatású ásvány, az egyik legjobb stresszoldó kő. Megszabadít minden fájdalomtól. A szeretet kövének is tartják

Ötlet: Hosszú távú viselése ajánlott, fontos, hogy sok időt legyen a környezetünkben vagy a bőrünkön. Szerelemvonzáshoz az ágy mellé érdemes tenni lefekvéskor.

Ametiszt

A legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, mégis lila színe miatt ma már annyira nem népszerű. Szintén a mesterkristályok egyike, kiválóan használható a fájdalom ellen, oldja a stresszt és kiegyensúlyozottá, nyugodttá teszi azt aki viseli. Már őseink is használták, igazi spirituális kő. Az érzelmi sebeket is képes gyógyítani.

Ötlet: Világosabb színű verzióját a párnánk alá helyezhetjük a pihentető alvás érdekében. Hordjuk ékszerként, hogy a felénk irányuló negatív energiákat elhárítsa.

Tigrisszem

A mesterkristályok sorát bővíti a tigrisszem is, amely bátorsággal ruházza fel viselőjét, és megszűnteti a stresszt az életünkben. A jin-és jang energiáit képes egyensúlyba hozni, így nyugtató hatással bír. Megszűnteti a depresszió tüneteit. Az ásványban rejlő élet és erő mindenkire jó hatással van.

Ötlet: Mindennapos viselete nem ajánlott, hetente érdemes tisztítani. Közvetlen bőrhöz érintkezve hordani kifejezetten ajánlott, hogy még jobban ki tudja fejteni hatását.

Rubin

Egy különleges és ősi kő. A Nap kövének nevezik a rubint is. A belső tűz és az életerő együtt jelenik meg ebben a csodálatos ásványban. Kiegyensúlyozottá teszi viselőjét, minden asztrális negatív energia ellen tökéletes társ. Folyamatosan képes energiát adni a szervezetnek.

Ötlet: Viseld járványok idején, hiszen védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Ráadásul fokozza a szexuális vágyat.

Karneol

A kreativítás és a boldog harmónia köve. Képes felszabadítani a bennünk rejlő örömöt, és megakadályozza a depresszió kialakulását. Segít meghallani belső hangunkat, és rávezet arra, hogy hallgassunk megérzéseinkre. Legyőzi a negatív hullámokat.

Ötlet: Szerelmi talizmánként is használják. Helyreállítja a megfeneklett kapcsolatokat. Viseld bőrödön vagy helyezd a bejárati ajtód közelébe védelemért és bőségért.

Az ásványok csodálatos és különleges részei életünknek, hatásuk már évszázadok óta bizonyított. Nem csak divatos kiegészítőként, de testi és lelki gyógyító társként is részei az életünknek. Felkeltettük az érdeklődésed? Keress minket bizalommal és elkészítjük személyre szabott ásvány ékszeredet akár karkötő, akár nyaklánc formájában, vagy esetleg egy kulcstartóval szeretnéd az energiákat biztosítani a mindennapok rohanó világában? Erre is van megoldás. Hamarosan pedig új ötletekkel és különleges kiegészítőkkel is érkezünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Légy Kreatív és Ajándékozz egyedi Kézzel Készült Ásvány Karkötőt. És ne feledd azt sem, hogy ásvány ékszereinkre garanciát vállalunk, hiszen számunka is fontos az, hogy egészséges legyen a tested és a lelked.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék Ásvány
Az oldal tetejére