Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Top 5 Karácsonyi Dalválogatás

Top 5 Karácsonyi Dalválogatás

Mit ér az ünnepi készülődés egy kis karácsonyi csengő-bongó zeneszó nélkül? Összegyűjtöttük nektek a saját kedvenceinket, hogy vidáman teljen a készülődés az utolsó napokban, hiszen a visszaszámlálás már megkezdődött. Alig pár nap van karácsonyig, te már készen vagy mindennel?

A dalok, amik minden évben csak egy bizonyos időszakban kerülnek elő, de akkor kötelező jeleggel és meghatározzák a hétköznapokat. Akár a kocsiban reggel munkába menet, akár kreattív alkotás közben, de az ünnepi sütéshez és főzéshez is tökéletes hangulatot képesek teremteni. Mert nincs karácsony ünnepi dalok nélkül. Nálunk biztosan nincs. Megrendeltél már minden ajándékot, és a héten már teljes ünnepi lázban égsz? Akkor az alábbi listánk neked szól, hogy segítsünk még inkább meghitt hangulatba kerülni és felkészülni erre a csodálatos pár napra, amikor végre elengedheted a szürke, monoton és dolgos hétköznapokat, és csak azokra fókuszálhass, akik igazán közel állnak a szívedhez. Még mindig hiányzik valami a fa alól? Készleten lévő termékeink még megmenthetnek, ha elég gyors vagy. Mi az utolsó pillanatig megteszünk mindent, hogy valóra váltsuk a megálmodott ajándékot. 

Most azonban jöjjön a lista, a mi személyes kedvenceink, és reméljük ti is felveszitek ezeket a dalokat az ünnepi lejátszási listára, ha még nem tettétek. 

 

5. Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra - Ajándék

A megjelenése óta kötelező darabja az ünnepi lejátszási listának, ahogy az egész karácsonyi duett album is. 

 

4. Kelly Clarkson - My Grown Up Christmas List

Van aki Britney Spears, van aki Christina Aguilera, vagy akár Ariana Grande dalaira esküszik karácsonykor, ha külföldi előadóról van szó. Mindannyiukat hallgatom és szeretem, és őszintén bevallom nagyon nehéz volt kiválasztani egyet közülük, amelyiknek méltó helye lehet a kedvenc öt dal között, de végül Kelly Clarksonra esett a választásom. Talán a szövege miatt, hiszen szívünk mélyén mindannyiunknak valóban csak ennyire van szüksége. Szeretetre, békére, igazságra és barátokra.

 

3. Crystal - Kiskarácsony, Nagykarácsony

A magyar karácsonyi dalok közül az egyik nagy kedvencem, és ez a feldolgozás minden évben melengeti a szívem. Mindannyian tudjuk a szöveget, mindannyian ismerjük a dallamot... nyomj a lejátszás gombra. Nem fogod most sem megbánni. 

 

2. Wham! - Last Christmas (bármilyen feldolgozásban)

Minden szentnek maga felé húz a keze, szokták mondani... így én is azt a videót fogom beilleszteni most nektek, ami a "Múlt Karácsony" című film megjelenésével vált kötelező darabbá a lejátszási listámon. Számos feldolgozását imádom ennek a dalnak, az eredetit persze semmi nem múlhatja felül ez köztudott, de hallottátok már Emilia Clarke feldolgozásában kedvenc slágereteket? 

 

1. Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You

Az Örök. Az Utánozhatatlan. A Karácsony Királynője. Lehet utálni, lehet szídni, lehet bármit mondani rá, de Mariah Carey sok - sok évvel ezelőtt felénekelte a tökéletes karácsonyi dalt, amit azóta sem tudunk kiverni a fejünkből. Akkor az utolsó, vagyis első kedvenccel le is zárnám ezt a rövidke kis listát - ami a teljesség igénye nélkül készült, hiszen reggelig sorolhatnám kedvenceinket - , és mindenkinek nyugodt, mosolygós, békés és boldog ünnepeket kívánok a Cuszó-Lak egész csapata nevében. Ne felejtsétek... nektek elég megálmodni az ajándékot (vagy legalábbis az alapjait) mi pedig mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék Család karácsony Rólunk
Az oldal tetejére