Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden alkalomra van egy ötletünk

2021. 06. 15. 00:00:00
Minden alkalomra van egy ötletünk

Egy ajándék éppen annyit ér amennyi szeretettel kiválasztották!

Régóta tervezgetjük, hogy kicsit bemutatkozunk Nektek és most végre eljött az idő. Első blogbejegyzésünk Rólunk szól... a Cuszó-Lak csapatáról, a többi pedig rólatok fog, hiszen tudjuk hogy mindannyian kíváncsiak vagytok kreatív ajándék ötleteinkre, a titkokra és praktikákra, inspirációnk és kreativitásunk mozgatórugóira. Igyekszünk minden héten valami új és egyedi tartalommal készülni nektek, ahogyan termékeink gyártása során is törekszünk arra, hogy mi ne egy legyünk a sok webáruház közül, hanem az elsődleges online bolt amit felkerestek, ha ajándékra van szükségetek. 

Hol és mikor is kezdődött? Online webáruházként 2020 közepén, de korántsem ez volt a kezdete az egésznek, hanem a háttérben álló miértek. Mert, miért ne? Mert van kis csipet csapatunkban egy nő, aki mindig megvalósítja az álmait, és nem ismer lehetetlent. A Cuszó-Lak megálmodója és megalkotója, aki addig ment előre, amíg újabb elképzelése öltött testet és most már nem csak közeli hozzátartozóinak tud örömöt szerezni. Hiszen ajándékozni jó - tartja a mondás, bár ennek a mondatnak azt hiszem az utóbbi időben elveszett a lényege. Sokszor inkább kényszernek éljük meg... még ha nem is akarjuk bevallani. Most őszintén? Tedd a szívedre a kezed. Te is utálod az áruházi sorbaállást, a tömegcikkeket és ha már ajándékot veszel valakinek akkor szeretnéd, hogy ez az ajándék személyre szóló legyen és örömöt okozzon. Mi is. Rájöttünk, hogy a csapatban mind másként vagyunk kreatívok és így adjuk ki a kerek egészet, ami ahhoz kell, hogy valamiben mások legyünk, hogy valamiben nektek is többet adhassunk, mint más ajándék áruházak. 

Célunk egyszerűen nagyszerű. Nem, itt nem a profitszerzésre gondolok, hanem arra hogy képesek vagyunk örömet szerezni termékeinkkel. Szeretünk emberekkel foglalkozni, és szeretünk adni. Szeretjük látni a mosolygó arcokat, az örömkönnyeket, szeretjük meglepni szeretteinket. Szeretünk mindig valami újat csinálni, szeretü  Virág és rejtett csokoládé boxnk kihívásokkal szembenézni és szeretjük megvalósítani a lehetetlent. Üres szavak lennének? Nem. Nálunk nem azok. Mi személyesen vittünk már el több megrendelt terméket is boldog új tulajdonosának, és ez csak még inkább erőt adott a folytatáshoz. Nem azért, mert nem tudtuk másként megoldani, hanem azért mert ez az ajándékozás igazi értéke, nem a pénz. Az érzések, amiket egy ajándékkal okozni tudsz. A könnyes szempár, amikor átadtunk egy olyan meglepetést, amit a gyermek küldött a szülőnek, de nem tudta személyesen átadni. A járványhelyzetben nem merte. A mosoly amikor segítettünk kijavítani egy régi emléket, és képesek voltunk újjá varázsolni. A nevetés amikor kézbe adtuk azt a meglepetés boxot ami kifejezetten megrendelőnk által lett összeválogatva a szeretett férfi részére. Mert ez az ajándékozás igazi lényege. Szívből kell adni... és szívvel kell készíteni.

 

Újabb és újabb ötleteink vannak, amit meg akarunk valósítani, és meg tudjuk valósítani hála nektek. A vásárlók és  Mr. Jack ajándék csomaga közösségi média követők számával arányosan nőnek a lehetőségeink és szárnyal tovább a képzeletünk, bővül termékkínálatunk és ez még mindig csak a kezdet. Kézműves termékeink között már most megannyi lehetőséget kínálunk, legyen szó akár whiskey imádó férfiról, macaron függő nagymamáról, babaváró barátnőről vagy ásvány rajongó rokonról. Nincs a termékeink között a te elképzelésed? Írj nekünk bátran. Áruld el mit szeret az a személy, akit szeretnél megajándékozni és mi kitaláljuk hozzá a tökéletes körítést, amivel garantáltan sikert fogsz aratni bármi is legyen az alkalom. Ez a hivatásunk, ez a küldetésünk, ez a célunk, hiszünk abban, hogy a mai rohanó világban is van időnk egymásra, és az örömszerzésre.

Az apró dolgok, az apró figyelmességek tudják a legnagyobb örömet okozni. Lebecsülik őket pedig nem szabadna. Kaptam egy örökrózsát. Hogy is tartozik ez ide? Nem vagyok egy romantikus típus, de imádom a meséket, köztük azt a nagy klasszikust is, amiben annak a bizonyos örökrózsának fontos szere  Búrába zárt tartósított örökrózsape van. Mindig is akartam egyet. Mióta az eszemet tudom. Egy olyan burába zárt rózsát, ami felidézi gondtalan gyermekkoromat, amikor ott ültem a tévé előtt és néztem a tündérmeséket. Egy olyan rózsát, amitől én is különlegesnek – hercegnőnek – érezhetem magam. Ez csak egy apró érzés volt, egy apró gondolat. Egy kicsinyke információ morzsa, ami akár el is veszhetett volna a rohanó hétköznapokban, hiszen nem emlegettem sokat. Sőt… talán egyszer jegyeztem meg a páromnak, mikor a tévében pont ez a mese ment. Viszont ő figyelt erre a mások számára akár jelentéktelennek tűnő apró dologra, úgy, hogy én nem is sejtettem. Megkaptam a rózsám, megkaptam azt a pici dolgot, aminél nagyobbra nem is vágytam, amivel boldogabbá tett, mintha vett volna valami méregdrága parfümöt, vagy kaptam volna egy ajándékutalványt, amit beválthatok magamnak. Persze, itt jöhet az, hogy a te párod mindig figyel rád, te mindig figyelsz rá és mindig tudod mit szeretne, akárcsak ő, de hidd el a mai világban ez nehéz és egyre csak nehezebb lesz. Nem mindig az ára a lényeg annak, amit veszel, sokkal inkább az, hogy szívből adod és odafigyeléssel. Szeretettel.

Talán ez a kulcs. Mindig is ez volt. A szeretet. A szeretet a szüleink, a párunk, nagyszüleink, testvérünk vagy akár  Kézműves ásvány termékekbarátaink iránt. Mi szeretnénk, ha ennek a szónak, ennek az érzésnek újra értelme lenne, és szívből szeretnénk egymásnak örömet szerezni. Mi abban segítünk, hogy ez az ajándék megvalósuljon, legyen szó akár egy személyre szabott ajándékboxról, egy egyedülálló ásvány ékszerről, egy exkluzív bögréről vagy akár egy cuki unikornist formáló virágcsokorról. Ihletet mindig, minden nap képesek vagyunk meríteni valamiből, hiszen a világ olyan sokszínű körülöttünk csak nyitott szemmel kell járnunk. Neked annyi a dolgod, hogy figyelj a szeretett személyre a többit bízd ránk. Lehet akár férfi akár nő, akár fiatal akár idős, akár otthonülő típus akár a társaság középpontja… ha már tudod mit szeret, mi a kedvenc édessége, kedvenc itala, esetleg sportmániás, vagy éppen az autója az élete szerelme, máris nyert ügyed van hiszen nálunk megtalálod, amit keresel, vagy ha mégsem akkor zaklass minket egy üzenettel, hiszen szívesen megvalósítjuk az egyedi elképzelésedet, sőt a speciális megrendeléseket szeretjük a legjobban elkészíteni, hiszen ebben még több szív van és szükség van szárnyaló fantáziánkra is.

 

Légy Kreatív és Ajándékozz Egyedit!

Rendelj Különleges Ajándékot Nálunk a www.cuszo-lak.hu weboldalon.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék Rólunk
Az oldal tetejére