Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ez a nap a Nőké!

Ez a nap a Nőké!
Nekünk van egy tuti ötletünk, hogy tedd különlegessé ezt a sokak szerint nem is annyira fontos - ámde mégis jelentőségteljes napot. Hogy miért is az? Olvasd el blogunkat és máris rávilágítunk miért nem csak a virágokról és a virágárusokról szól ez a nap, ráadásul ellátunk ajándékötletekkel is, hogy mivel tudod meglepni a szeretett nőt, édesanyát vagy akár lánytestvéred Március 8-án a nemzetközi Nők Napja alkalmából. 

Sokan úgy érzik ez is csak egy nap, amit azért találtak ki mert a karácsonyi csend után kell valami amit ünnepelhetünk a húsvéti nyúl érkezéséig. Az időpont választásban van valami, de a Nők Napja sokkal jelentőségteljesebb annál, minthogy a virágosok és ajándékboltok újabb összegeket tudnak zsebre tenni. Még azok is, akik már elfelejtették a történelem órán tanultakat - emlékeznek arra, hogy a női egyenjogúságért folytatott harc hosszú múltra tekint vissza, és az hogy ma már a legtöbb országban egyenlő félként kezelik a nőket és a férfiakat nem mindössze egy csettintés műve volt.

A nemzetközi nőnap, azaz március 8-a a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja is, amely eredetileg szabad munkavállalással kapcsolatható össze, de ma már - sajnos - egy-egy másik problémára hívják fel a figyelmet a civil szervezetek ezen a tavaszi napon. Napjainkban ezen a napon a nők elleni erőszak, a családon belüli erőszak, a munkahelyi zaklatás és a prostitúció elleni tiltakozás egyik legfontosabb napjaként tartja számon a világ. Viszont nem is untatnálak benneteket tovább a történelmi részletekkel sem azzal, hogy mikortól ünnepeljük a Nőket márciusban - tudtátok, hogy több mint 100 éve? Azért ez durva. 

Ahogy mondtam a történelem órának vége és térjünk át arra, hogy mit ajándékozz a szeretett nőnek, vagyis hogyan tedd még különlegesebbé ezt az igenis fontos jelentőséggel bíró napot. Egy szál virág. Rózsa. Tulipán. Szegfű. Nárcisz. Orhidea. Személy szerint sajnos nem szeretem a virágokat, valahogy soha nem értettem hozzájuk és hosszú távon ezért nem is élték túl a kezeim között. Mentségemre legyen mondva a kutyám tökéletes állapotban nevelkedik mellettem, szóval csak a virágokkal van nézeteltérésem. Egyetlen olyan virág bimbózik még mindig mellettem amivel a párom a Cuszó-Lak oldaláról lepett meg és te is meglepheted vele a szeretett nőt, hiszen tudtad hogy Március 10-ig nyugodtan felköszöntheted a nőket? Ennek is történelmi hagyománya van no meg a szökőévek is tologatják a dátumot, de nemzetközileg is elfogadott tény, hogy ha Március 8-ig nem sikerült megvenned a tökéletes ajándékot, akkor még van két extra napod. Csak súgok mielőtt még úgy éreznéd, hogy kicsúsztál az időből. 

A búrába zárt örökrózsa, vagy a díszdobozos örökrózsa minden ünnepen egy tökéletes ajándék lehet. Csodálatos, hosszú ideig emlékezteti a szeretett nőt arra, hogy gondoltál rá, ráadásul akár a kedvenc színében is megvásárolhatod hiszen nem csak vörös létezik belőle. Ne válaszd a szálas virágot ami néhány nap után már el is hervad. Se a virágnak nem jó, se az ajándékozottnak, viszont az örökrózsa hosszú ideig a lakás egyik csodálatos dísze lehet. Nálam is az, ahogy feljebb megjegyeztem, ráadásul már előre gondolkozhatsz anyák napjára is, hiszen melyik édesanya ne örülne egy örök emléknek? A legbátrabbak viszont még ennél is tovább léphetnek. Vannak itt szintek kérem szépen, és utáljuk az unalmas ajándékokat. 

Mit szólnál egy ásvány karkötőhöz? A legjobb helyen jársz, hiszen mi egyedileg és személyre szabva is elkészítjük a megfelelőt - a kedvenc színeiből, vagy a horoszkópjához tartozó ásványaiból, de választhatsz kollekciónk különleges darabjaiból is, hiszen minden típusú nőnek van valami a kínálatunkban. Imádja az egyszarvúkat? Egérmániás? Sorozat függő? Női ásvány karkötő kollekciónk darabjai között nincs olyan, hogy nincs megoldás, de ha elég gyors vagy még kívánhatsz tőlünk valami igazán személyre szabottat is... 

Lehet unalmasnak hangzik de egy design bögrével vagy pólóval sem tudsz ám mellé lőni ha ismered azt, akit megajándékoznál. Miért érnéd be egy szál virággal, most komolyan? Ne félj kilépni a komfortzónádból és idén lépj valami igazán merészet. Egyedi ajándéktárgyaink vagy ajándék boxaink személyre szabva megoldást jelenthetnek ha nem akarsz beállni a virágbolt előtt álldogáló férfiak sorába. Saját példámból tudok inspirálódni ismét, sose kaptam virágot - oké ennek több oka is van - de apró különleges figyelmességeket igen, aminek sokkal jobban örültem. Sweet Greek Box, egy fényképes bögre ami egy közös emléket idéz, trükkös rózsa tükördoboz... a választás a tiéd. Az ötletek tárháza kifogyhatatlan - hiszen az év minden napjára van kreatív ötletünk. 

+1 vállald magadra a házimunkát, bevásárlást és a főzést. Hidd el, ennél nagyobb meglepetés nem is kell majd neki :) 

Az oldal tetejére